Skip to main content

.

"Ruža Vjetrova Resort" je kćerka kompanija preduzeća "Veletex" i "NALL International", nastala kao rezultat pažljivo planiranog razvoja u sektoru turizma. Kompleks prednjači ekskluzivitetom i raznovrsnom ponudom koja zadovoljava i najtananije zahtjeve i potrebe savremenog gosta. Unikatan po očuvanom skladu sa prirodom, resort pruža neponovljiva i jedinstvena iskustva i doživljaje.

Luksuzni apartmani

Za uživanje u savršenom spoju savremenog dizajna enterijera i netaknute prirode Ruža Vjetrova svojim gostima nudi 130 elegantno opremljenih apartmana.

Gastronomija

Bilo da ste ljubitelj mediteranske kuhinje, nacionalnih specijaliteta ili laganih ljetnjih obroka, neki od četiri naša restorana će Vam obezbijediti vrhunski gastronomski užitak.

Kupalište

Unikatan zbog očuvanog sklada sa prirodom, Hotel Resort Ruža Vjetrova pruža jedinstvena iskustva i doživljaje privatne pješčane plaže, otvorenih bazena i kamenih plažnih ponti.

Rekreacija

U ovoj oazi zelenila tik uz morsku obalu, za sportiste, kao i one mlade duhom, pripremili smo posebne terene za sport. Možete se rekreirati uz odbojku na pijesku, tenis, košarku, trčanje ili plivanje.