Skip to main content

Distribucija

Sektor distribucije najstariji je dio kompanije "Veletex". Preko tri decenije bavi se trgovinom u segmentu prehrane, proizvodima za održavanje higijene i raznom robom široke potrošnje.

Krajnji potrošači

Veći dio prometa sektora distribucije odnosi se na snadbijevanje velikih krajnjih potrošača kao što su hoteli, HoReCa klijenti, ugostiteljstvo, bolnice, studentski domovi, vrtići, itd.

Veleprodaja i kapilarna distribucija

Značajan dio portfolia sektora distribucije čine kompanije koje se bave veleprodajom roba iz našeg asortimana, kao i svi maloprodajni lanci u Crnoj Gori koji se kapilarno snadbijevaju na dnevnom, nedjeljnom ili dvo-nedjeljnom nivou.

Bezbjednost hrane

Bezbjednost hrane u našoj distribuciji zauzima najvisočiji prioritet, te smo u tom cilju još 2011. godine implementirali i sertifikovali HACCP procedure od strane renomirane francuske sertifikacione kuće Bureau Veritas.

Infrastruktura

Efikasnost sektora distribucije obezbjeđujemo kroz modernu skladišnu infrastrukturu na tri temperaturna režima, te kroz adekvatan vozni park kojim proivodi stižu do naših kupaca efikasno i brzo.

Upoznajte naš tim

Zakažite sastanak sa našim kolegama i saznajte sve o mogućnostima saradnje sa sektorom distribucije

Predstavite nam se

Ako imate energiju, entuzijazam i vještine koje nam mogu biti interesantne, posaljite nam svoj CV