Skip to main content

Vrtni centri KALIA su prepoznatljivi po bogatom asortimanu iz oblasti hortikulture i cvjećarstva, sjemenske robe, svih vrsta sadnog materijala, mineralnih i organskih đubriva, kao i poljoprivrednog alata i opreme, stočne hrane i hrane za kućne ljubimce, kao i uslugama iz oblasti uređenja zelenih površina.


Uređenje zelenih površina

Ukoliko želite da brzo i kvalitetno uredite svoj vrt, baštu, park ili bilo koju zelenu površinu, na usluzi su Vam naši inžinjeri hortikulture, pejzažne arhitekture i agronomije. Izbor sadnog materijala možete prepustiti našim stručnjacima ili u dogovoru sa njima dati svoj predlog koji će, ukoliko klimatski uslovi dozvoljavaju, sigurno biti prihvaćen.

Savjetovanje poljoprivrednih proizvođača

U svim našim maloprodajnim objektima, tim stručnjaka iz oblasti agronomije daće Vam sve potrebne savjete za uspješnu njegu vašeg vinograda, voćnjaka, njive, vrta ili dekorativnog bilja i cvijeća. U najbolje opremljenim poljoprivrednim apotekama u Crnoj Gori naći ćete sve potrebne preparate za preventivni ili kurativni tretman biljnog materijala.

Sistemi za navodnjavanje

Uspješna poljoprivredna proizvodnja, dobar vrt ili travnjak teško su zamislivi bez dobrog navodnjavanja. Obratite se našim inženjerima koji će, shodno Vašim potrebama, isprojektovati automatski ili ručni irigacioni sistem. O kvalitetu ovih usluga najbolje govori činjenica da preko 15 godina nije bilo ni jedne reklamacije na izvedene sisteme.

Veleprodaja rezanog cvijeća

Izgradnjom moderne rashladne komore za skladištenje rezanog cvijeća stvorili smo uslove za njegovo čuvanje na temperaturi od +3 stepena Celzijusa obezbjeđujući dugotrajnost i raspoloživost u svakom trenutku. Takođe, sukcesivne isporuke iz Holandije su na nedeljnoj bazi obezbjeđujući stalnu svježinu cvijeća. Stoga, ukoliko imate cvjećaru bilo gdje u Crnoj Gori, obratite se na kontakt telefone vrtnog centra gdje ćete biti upoznati sa načinom saradnje.

Oprema za pčelare, vinare i vinogradare

Već godinama unazad, vrtni centri "KALIA" su prepoznati po širokom asortimanu opreme za pčelare, vinare i vinogradare. U ponudi ćete naći baš sve proizvode potrebne za kompletan tehnološki proces počev od od sadnica, preko makaza za orezivanje, bačvi za trop, kazana za rakiju, muljača, filtera, punilica, flaša i čepova, te košnica i njihovih djelova, pčelarskih alata i opreme, pogača itd.

Upoznajte naš tim

Zakažite sastanak sa našim kolegama i saznajte sve o mogućnostima saradnje sa sektorom vrtnih centara KALIA

Predstavite nam se

Ako imate energiju, entuzijazam i vještine koje nam mogu biti interesantne, posaljite nam svoj CV